posjeta

Lasić, Martić i Pravdić posjetili Žepče, interregionalni prometni centar

gsgdfghd
22.02.2017.
u 13:41

Federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić  i Federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić i Direktor Cesta Federacije Ljubo Pravdić boravili su u službenoj posjeti općini Žepče. 

U općinskim prostorijama primio ih je Općinski načelnik Mato Zovko gdje su razgovarali o aktualnoj tematici vezanoj uz prometnu povezanost općine, s obzirom da je Žepče interregionalni prometni centar u kojem se nalaze željeznička i cestovna čvorišta važna za cjelokupni promet Federacije BiH.

Nakon sastanka načelnik je sa gostima posjetio KŠC Don Bosco u Žepču, zatim Industrijsku zonu „Polja“ i dio magistralne ceste M-17 gdje se očekuje rekonstrukcije dijela dionice.

Ministar Lasić je obećao svesrdnu pomoć svim aktualnim  projektima u Općini Žepče. Općinski načelnik Mato Zovko se zahvalio na radnoj posjeti s konkretnim ciljem, kao i na odličnoj suradnji u proteklom razdoblju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?