WOW

KOLEKCIJA TORBI VRIJEDNA MILIJUNE: Rihanna se ima čime pohvaliti

16.08.2021.
u 20:42

Rihanna je glazbenu industriju zamijenila onom mode i ljepote, postala je najbogatija šoubiz ikona današnjice, a sada je otkrila i novu opsesiju - prema skupocjenim modnim dodacima

Netko je jednom pokušao nabrojati sve torbice koje posjeduje glazbenica i vlasnica beauty i modnog carstva Fenty. No izgubio se nakon stotog primjerka, i to zbog vrlo jednostavnog razloga: Rihanna ima kolekciju koje se ne bi posramile ni njezine mnogo starije kolegice. Naime, u svoje 33 godine, od kojih posljednjih 15 uživa u svijetu glamura, uspjela je prikupiti kolekciju torbica najpoznatijih luksuznih brendova u kojoj su njihovi ključni modeli koje su predstavljali tijekom godina. RiRi posebno uživa u vintage modelima do kojih je gotovo nemoguće doći. Rijetki primjerci, čija cijena iznosi i desetak tisuća dolara, njezina su nova opsesija, a pritom ključno mjesto zauzima francuska modna kuća Chanel i njihove torbe iz kolekcija 90-ih koje danas svi žele kopirati kako bi bili cool.

Naravno da Rihanna posjeduje Chanelove torbice, ali one joj prije nisu bile opsesija. No zato jesu rijetke umjetničke suradnje Louis Vuittona, a modele Bottega Veneta imala je prva. Međutim, Chanelovi prošiveni modeli postali su joj novi modni flert. Baš kao i ljubavna romansa s kolegom reperom ASAP Rockyjem s kojim posljednjih mjeseci uživa u svakom slobodnom trenutku. Rihanna je, kako sama kaže na Instagramu, zaljubljena preko ušiju u klasičnu Chanelovu torbicu s preklopom. Sve je počelo fotografijom u seksi bikiniju s printom trešnjica na kojoj je samoprozvana zločesta djevojka preko ramena prebacila dva iznimna crna Chanelova komada. Torbice u koje stanu samo kreditne kartice i ruž simbolizirale su luksuz.

rihanna Izvor: Profimedia

 

Ove plišane torbice toliko je teško nabaviti da su uistinu pravi primjerci rijetkog modnog luksuza, a njih su joj pronašli insajderi koji se bave prodajom rijetkih komada iz privatnih kolekcija. Rihanna je u posljednjih pet godina, otkako je glazbene vode stavila u drugi plan, postala jedna od djevojaka koja je sreću pronašla u modnim vodama, odnosno u dizajniranju i predstavljanju make up proizvoda koji joj donose neviđenu zaradu. Uskoro će izdati i svoj prvi parfem Fenty Beauty koji će, kako kaže, biti kombinacija opojnih i slatkastih nota, baš kao što ona voli, u bočici boje jantara. Ne sumnjamo da će i tim iskorakom osvojiti dovoljno pozornosti fanova koji rado biraju proizvode s njezinim potpisom. A sve to kako bi ona i dalje mogla neometano uživati u šopingu dizajnerskih komada. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?