JEDNOGLASNA POTPORA

Jozo Jurica novi je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Čapljina

06.02.2024.
u 13:38

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović nazočio je na sjednici Gradskog odbora HDZ-a BiH Čapljina na kojoj je izabran novi predsjednik Jozo Jurica.

Jurica je dobio jednoglasnu potporu članova Gradskog odbora u Čapljini, nakon čega se zahvalio na ukazanom povjerenju. Istaknuo je u obraćanju, kako mu je plan aktivno raditi na pripremi stranke za lokalne izbore u listopadu. Naglasio je kako planira jačati stranačku poziciju ka višim razinama vlasti te intenzivno raditi na jačanju unutarstranačkih aktivnosti po temeljnim ograncima kako bi stranka spremno dočekala izborni proces te polučila očekivani rezultat.

Predsjednik Čović pružio je potporu novoizabranom predsjedniku Gradskog odbora HDZ-a BiH Čapljina. Naglasio je kako će središnjica stranke kao i dužnosnici HDZ-a BiH s viših razina vlasti podržati sve aktivnosti stranke u Čapljini, kao i pripreme za nadolazeće izbore.

Uz predsjednika Čovića sjednici je nazočila i dopredsjednica HDZ-a BiH Darijana Filipović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije