službeno potvrđeno

Jelena Trivić kandidat Narodnog fronta za gradonačelnicu Banje Luke

Jelena Trivić
20.04.2024.
u 14:45

Na sjednici Gradskog odbora Narodnog frota Banja Luka danas je predstavljen dio programa za Banju Luku, te službeno potvrđena kandidatura Jelene Trivić za gradonačelnicu Banje Luke.

Gradski odbor Narodnog fronta Banja Luka donio je jednoglasnu odluku da na predstojećim izborima Jelena Trivić bude kandidat za gradonačelnika ispred ove stranke.

„Zahvaljujem se Gradskom odboru Narodnog fronta na jednoglasnoj podršci. Evo sada je i službeno ono što smo najavljivali već neko vrijeme. Vjerujem da imamo snage u teškim političkim okolnostima suprotstaviti se dvijema vlastima u Banjoj Luci, od kojih je Banja Luka umorna. Na istim onim principima na kojima smo bili svih ovih godina, ulazimo i u ovu kampanju i to je naša ključna prednost u odnosu na konkurente. Mi se borimo za vrijednosti, oni se bore za pozicije moći. Dijana je rekla dosta toga iz programa, ja ću još obećati ono što je ključno da bi se bilo koja dalja mjera provela iz našeg programa, a to je da ćemo se odlučno obračunati s kriminalom i korupcijom kao rak-ranama ovog društva. Pozivam sve istinske oporbene snage da se okupimo i da opet u Banjoj Luci odlučno kažemo NE režimu i njihovim kopijama- izjavila je u svom obraćanju medijima Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta i kandidat za gradonačelnicu.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije