Ivan Penava: Treća smo najjača politička stranka u Hrvatskoj! Od četvrtka ćemo sjesti i razgovarati

Ivan Penava
17.04.2024.
u 23:42

Predsjednik DP-a Ivan Penava obratio se okupljenima u stožeru nakon što su otpjevali pjesmu Thompsona "Lijepa li si".

- Dragi prijatelji, sad pred kraj pomalo mogu reći s punim pravom s punom sigurnošću da je Domovinski pokret treća najjača politička stranka u Republici Hrvatskoj - kazao je na što se dvoranom prolomio pljesak, pa još jedan za koalicijske partnere.

- Za razliku od prošli put, sigurno ćemo u Saboru imati puno veći broj članova nego 2020. kada je od tadašnjih 16 mandata osvojenih pola pripadalo Domovinskom pokretu. S obzirom na trenutne ankete, vidimo da ima dosta graničnih mandata, očekujemo da će ta brojka ići gore - kazao je.

- Od sutra ćemo sjesti i razgovarati. Ostajemo čvrsto pri stvarima koje smo komunicirali i dosad. SDSS ni u kojoj varijanti ni pod kojim uvjetima. Jednako tako stranka Možemo! jednostavno je nemoguća misija što se nas tiče - najavio je.
poster

- Razvidno je da ćemo s ovim sazivom i uz pomoć koalicijskih partnera moći činiti jedan značajan faktor na hrvatskoj političkoj sceni. Kada uzmete u obzir ta dva brda, ta dva pola, to crveno i plavo, non stop smo komunicirali da ne pripadamo nijednom. Jedini kojima pripadamo je hrvatski narod, svaki obični hrvatski čovjek bez obzira na to kako se zove i gdje živi. Za njih se trudimo i borimo i u tom smislu nositi epitet najjače stranke iza ova dva krila iste ptice je nešto na što sam osobno ponosan, stoga hvala svima vama koji ste doprinijeli. Idemo se još malo poveseliti, dočekati rezultate. Nadam se da ćemo s punim pravom u danima pred nama krojiti sudbinu RH - zaključio je na što ne netko povikao "tako je".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?