Hitna sjednica Vlade FBiH

Suglasnost za imenovanje nove Uprave BH Telecoma

vlada fbih
24.01.2016.
u 16:30

Vlada FBiH je dala prethodnu suglasnost za donošenje odluke o imenovanju vršitelja dužnosti članova Uprave do okončanja natječajne procedure

Vlada Federacije BiH je, na današnjoj telefonski održanoj sjednici, donijela Odluku o davanju prethodne suglasnosti Nadzornom odboru Dioničkog društva BH Telecom Sarajevo za razrješenje vršitelja dužnosti članova Uprave ovog društva i dala prethodnu suglasnost za donošenje odluke o imenovanju vršitelja dužnosti članova Uprave do okončanja natječajne procedure, a najduže do 90 dana.

Suglasnost je data da za v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za razvoj poslovanja bude imenovan Duljko Hasić, za v.d izvršnog direktora Izvršne direkcije za pravne poslove,upravljanje organizacijom i ljudskim resursima Alma Čolo, a za v.d izvršnog direktora Izvršne direkcije za ekonomsko financijske poslove Orhideja Junuzović.  

Prethodne suglasnosti su date da za v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za tehnologiju i razvoj servisa bude imenovan Tarik Čaršimamović, za v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za investicije Muamer Hadžović i za v. d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za informacione tehnologije Sedin Kahriman.      

Nadzorni odbor je zadužen da u razdoblju do 90 dana, od dana stupanja na snagu ove odluke, provede natječajnu proceduru izbora i imenovanja članova Uprave u Dioničkom društvu BH Telecom Sarajevo.

Odluka stupa na snagu danom donošenja i bit će objavljena u "Službenim novinama Federacije BiH", priopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije