VSTVBiH

Imenovani suci Općinskog suda u Čitluku

sudac
10.11.2016.
u 12:51

Visoko sudsko i tužiteljsko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTVBiH) je donijelo odluku o imenovanju nositelja pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini.

Na razini Federacije Bosne i Hercegovine, imenovani su: Nada Hamović- Kovačević, na poziciju suca Županijskog suda u Mostaru; Rabija Tanović , na poziciju suca Županijskog suda u Mostaru; Emina Brkić, na poziciju suca Županijsklog suda u Tuzli; Senad Hadžiomeragić, na poziciju suca Općinskog suda u Kaknju; Aldina Rebihić, na poziciju suca Općinskog suda u Bugojnu; Gorjana Šajin, na poziciju suca Općinskog suda u Čitluku; Gordana Puljarević, na poziciju suca Općinskog suda u Čitluku; Aida Hidović, na poziciju suca Općinskog suda u Čitluku; Evelina Zadić, na poziciju suca Općinskog suda u Čitluku i Maja Matuzović na poziciju stručnog suradnika Općinskog suda u Tuzli.

Pri donošenju Odluke o imenovanju VSTV BiH je uzeo u obzir kriterije poput: stručnog znanja, radnog iskustva i radnih rezultata; stručne sposobnosti zasnovane na dosadašnjim rezultatima u karijeri; sposobnosti da nepristrano, savjesno, marljivo, odlučno i odgovorno obnaša dužnosti u okviru funkcije za koju se prijavljuje; odnosa s radnim kolegama, ponašanja izvan posla, profesionalne nepristranosti, ugleda i iskustva na rukovodećim poslovima.

Novoimenovani nositelji pravosudnih funkcija će stupiti na dužnost 1.12.2016. godine, izuzev suca imenovanih u Općinski sud u Čitluku koji će stupiti na dužnost s početkom rada tog suda, priopćeno je iz VSTVBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije