Neki od kandidata za Predsjedništvo BiH priželjkuju novi egzodus Hrvata
Povratak na članak

"Ima da Velež igra pod Bijelim brijegom i da se na Humu vijori ogromna zastava BiH"

Neka se oni koji zazivaju treći entitet i Mostar kao "stolni grad" ne raduju, kaže Sefer Halilović

Komentari 7

H2
hercegovac - 2
15:29 27.08.2014.

Koliko nebuloza i prijetnji od ovoga koji je nanio toliko zla Hrvatskom narodu i ponovno prijeti i iznosi laži i zloće da se trebamo zapitati kakve protuhe se kandidiraju za člana Predsjedništva i zar očekuje glas naroda ponovno huškajući narodod svojim krajnje neodgovornim nebulozama zadojenim muslimanskim ekstremizmom kojega smo svjedoci i ovih dana. Sefere, prestani lupetati i odlazi s političke scene sa takvim nebulozama i glupostima u ropotarnicu povijesti.

VL
DJ
djurex
11:42 27.08.2014.

Sefere ti bi trebao biti u zatvoru..ako ne radi zlocina nad hrvatima onda zbog pljacke vlastitog naroda..isto kao i oni koje prozivas..isti ste svi...s druge strane nadji primjeru svijetu gdje tri glasa u jednom dijelu grada (hrvatskom) vaze koliko jedan( bosnjacki) .. A koliko je sarajevo nase-vase pokazuje bas podatak da taj konzum kojega prozivas nema pet hrvata zaposlena u cijelom sarajevu,znam to provjereno..cak stovise sve vaznije todoriceve tvrtke vode iskljucivo bosnjaci ukoliko drug sefer nije znao..u svim tim todoricevim tvrtkama se provodi "ciscenje"hrvata svakodnevno sto svjedoci i nedavni primjer kad je u ledo dosao direktor bosnjak i otpustio hrvate a primio bosnjake po mostaru..

VL
MA
mamarti
11:05 27.08.2014.

malo morgen sefere

VL
Avatar AlanGnjus
AlanGnjus
10:10 27.08.2014.

Seferove nebuloze - kaže Mostar će biti jedan grad, pa to i mi hoćemo a njegovi hoće svoj dio za sebe, a drugi dio "zajednićki" e neće moći. Uostalom , unitarističke maske padaju.. napokon neka se ogole bošnjački planovi, sličnu retoriku promovira Bakir rahmetlije Izetbegovića sin!

VL
VE
verakruz
15:47 27.08.2014.

Razlog za što ovaj nije u zatvoru je isključivo nereagiranje hrvatskih političara, kako iz BiH, tako i iz Hrvatske, na ovakve ratnohuškačke izjave jednog ratnog zločinca, koji se, gle, razigrao, pa bi malo i u politiku, i usput otkinuo glave pokojem Hrvatu... Ovog razbojnika hitno u zatvor.

VL
ML
mlini77
16:01 27.08.2014.

a majko mila ko se sve nebavi politikom, Dumb & Dumber

VL
JU
jupimi
13:51 28.08.2014.

sto je ovo RATNI ZLOCINAC predsjednik, kojeg li kupusa u toj zemlji.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.