MALI NOGOMET

HVO Srednja Bosna Dario Kordić prošao Caffe Mondo

turnir
VL FOTO
04.12.2010.
u 14:39

Sudjelovanjem na Božićnom turniru želimo podsjetiti javnost na lik i djelo Darija Kordića i zahvaliti svima koji su pomogli, kažu u spomenutoj ekipi

Polako se zahuktava natjecanje na Božićnom malonogometnom turniru u Mostaru. U tijeku su susreti 2. kola i već se ‘kristaliziraju’ momčadi koje bi mogle biti favoriti za visoke domete.

Sjajan Comunicare

Momčad I. gardijske brigade Tigrovi iz Zagreba ostvarila je pobjedu protiv Caffe Atrija 5:2. Sjajni Marko Brčić bio je strijelac četiri gola za pobjednike, a Goran Karoglan zabio je jedan. Kod Caffe Atrija Mateo Ćubela zabio je dva gola. MNK Comunicare sigurno će biti jedan od favorita za osvajanje turnira. Ta je momčad demonstrirala kvalitetu protiv Zlatarne Toni/Osinjak (Široki Brijeg) pobijedivši ih 9:2. Posebnu pozornost privukao je susret momčadi HVO Srednja Bosna Dario Kordić - Caffe Mondeo. Momčad iz Srednje Bosne preskočila je Caffe Mondeo 6:2.

- Ovim putem posebno zahvaljujemo HVIDR-i Mostar na pozivu za turnir i veličanstvenom dočeku ekipe ‘HVO Srednja Bosna Dario Kordić’. Što se tiče igrača, uz puno uvažavanje Dariove zamolbe, ekipu smo kompletirali od lokalnih srednjobosanskih branitelja bez pojačanja iz drugih sredina, odnosno profi igrača tipa: Lokmer, Lalić, Vladisavljević, Suton, Krezo, Duvnjak, Davor Marković i dr. koji su do sada već nastupali u dresu ‘Darija Kordića’. Ovu časnu ekipu vodi zapovjedni stožer SBŽ na čelu s generalima Duškom Grubešićem i Ilijom Nakićem, menadžerom ekipe Davorom Kordićem i Zoranom Božićem (Žorž), te vrhunskim trenerima Lukom Ilinkovićem i Borom Vujicom (Cro Cap). Sudjelovanjem na turniru u Mostaru želimo podsjetiti javnost i branitelje na lik i djelo Darija Kordića i koristimo prigodu da još jednom toplo zahvalimo svim ljudima dobre volje koji su darovali od srca priloge za financiranje ekipe HVO Srednja Bosna Dario Kordić - prenijeli su nam iz spomenute ekipe.

Tri gola Krište

Inače, strijelci za pobjednike bili su tri puta Josip Krišto, dva puta Franjo Marković, te jednom Goran Knežević, a kod poraženih po pogodak su uspjeli postići Igor i Ivan Jelić.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bucalo
bucalo
20:20 04.12.2010.

svaka cast decki na takovoj gesti to nasi svi uznici zasluzuju da im se ime pronosi di god ima Hrvata, puno pozdrava i srece a posebito pozdrav mojim prijateljima generalima I.Nakicu i D.Grubisicu.kapo

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije