pravne usluge

HETA angažira odvjetnički ured

HETA ASSET RESOLUTION BIH
19.07.2016.
u 11:15

HETA ASSET RESOLUTION BIH namjerava angažirati odvjetnički ured koji bi preuzeo posao zastupanja Društva i pružila široki spektar pravnih usluga u cilju osiguranja efikasnijeg i efektivnijeg upravljanja predmetima koji se duže vremensko razdoblje vode pred sudovima širom Bosne i Hercegovine i poslovima naplate potraživanja, kao i u oblasti postizanja uspješnih vansudskih nagodbi. 

Riječ je o predmetima iz korporativnog dijela portfelja, brojčano neznatnom, no izazovnom u pogledu vođenja i potencijalnog ishoda.

HETA BiH stoga poziva sve odvjetničke urede s relevantnim iskustvom i dokazanim sposobnostima da pošalju pismo namjere na ponude@heta-asset- resolution.ba ili poštom na adresu HETA BiH, Hamdije Čemerlića 2, 71000 Sarajevo, BiH s naznakom prijave za pružanje odvjetničkih 
usluga najkasnije do 31. kolovoza 2016. godine.

Pismo namjere treba sadržavati pismo namjere s memorandumom i potpisom ovlaštene osobe kao i listu referenci. Po isteku roka, predstavnici Društva će kontaktirati zainteresirane u cilju otpočinjanja prve faze pregovora, koja podrazumijeva stjecanja detaljnog uvida u predmete koji će biti predmetom ugovora koje odvjetnički ured preuzima od Društva kao i temelj za formiranje službene cjenovne
ponude. Važno je napomenuti da će se plaćanje za pružanje odvjetničkih usluga u ovim predmetima vršiti po učinku, a ne paušalno. Pisma namjere zaprimljena nakon isteka roka neće biti uzeta u razmatranje, priopćeno je iz HETA BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije