NOVI TRAVNIK

Edukacijsko-rehabilitacijskom centru "Duga" u Novom Travniku uručena donacija od 10 tisuća KM

22.05.2024.
u 17:10

Edukacijsko-rehabilitacijskom centru "Duga" u Novom Travniku uručena je u srijedu donacija od 10.000 KM, koja je prikupljena prodajom ulaznica na humanitarnoj utakmici između zvijezda Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Iz centra ''Duga'' izrazili su zahvalnost organizatorima i pokroviteljima, naglašavajući značaj ove donacije.

"Sredstva ćemo iskoristiti za potpuno opremanje prostorija Centra s odgovarajućim ugradbenim namještajem, tako da ćemo se konačno riješiti dotrajalog namještaja", izjavila je ravnateljica Centra ''Duga'' Sonja Nikolić Jurišić.

Organizatori su istaknuli svoje zadovoljstvo realiziranom akcijom, naglašavajući kako su sva očekivanja ispunjena.

"Prodali smo 1.000 ulaznica i sav novac od toga donirali. Još jednom želim izraziti zahvalnost gledateljima, kao i humanim zvijezdama oba tima, jer bez njih i bez partnera ovo ne bismo mogli ostvariti", dodao je Ivica Džambas, organizator utakmice.

Načelnik Općine Novi Travnik Stjepan Dujo također je izrazio potporu centru "Duga" i najavio daljnju pomoć.

 "Prema projektu, sav dodatni novac koji bude potreban za opremanje prostorija Centra osigurat će Općina'', istaknuo je načelnik Dujo.

Nogometna utakmica humanih zvijezda BiH i Hrvatske organizira se s ciljem pružanja podršku raznim humanitarnim projektima i ustanovama od značaja, objavila je Općina Novi Travnik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije