srebrenica

Duraković: SIP radi po političkoj osnovi i odluke ne donose objektivno

Ćamil Duraković
20.10.2016.
u 17:22

Aktualni načelnik Srebrenice Ćamil Duraković danas je održao konferenciju za medije na kojoj je sa svojim pravnim zastupnikom objasnio razloge zbog kojih će se žaliti na odluku SIP-a BiH. U kratkom obraćanju medijima, Duraković je podsjetio sve prisutne da je on još uvijek načelnik jer "izborni proces nije okončan".

"Žalim zbog dijela federalnih medija koji su me delegitimirali. Ponavljam da sam ja još uvijek načelnik Srebrenice dok se izborni proces ne okonča. Ja sam se na prošlim izborima kandidirao kao neovisni kandidat za načelnika Srebrenice uz podršku probosanskih stranaka", kazao je Duraković, javlja N1. 

Duraković je još odgovorio na pitanje novinara što očekuje od cijelog procesa?

"Ono što ja očekujem jeste pravičnost u postupcima i nadam se da postoje institucije koje će odgovorno uraditi svoj posao", istaknuo je Duraković. 

"Mogli smo zaključiti da SIP radi po političkoj osnovi i da odluke ne donose objektivno. Mi smo na to upozoravali i ranijih godina, ali nas nitko nije čuo. Sada po prvi put pokrećemo pravnu borbu. Zato želimo biti do kraja legalisti i dokazati da sve što se događalo tamo je neregularno", smatra Duraković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?