SAMO U VEČERNJEM LISTU:
Povratak na članak

Donosimo imena svih kandidata na listama Hrvatskog narodnog sabora BiH

Kandidat Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH je Dragan Čović

Komentari 24

JM
jezero-matica
15:40 14.07.2014.

Pratim na portalu neke uljeze i mrzitelje svega Hrvatskoga!Za kog oni rade neka tog i komentiraju,a nas Hrvate nek ostave na miru,mi smo prezivili 400 god.turskog zuluma pa cemo i ovaj!Samo sloga i zajednistvo nas spasava!

VL
Avatar error
error
15:31 14.07.2014.

nije mi jasno zasto se mnogi kvazi "hrvati" pjene na spomen HNS-a...kakav covjek tj necovjek treba biti i protiviti se vecinskoj volji svoga naroda??? Konacno nakon dugih 8 godina okupacije pozicije hrvtaskog clana predsjednistva od strane muslimana i kvazi hrvata, previ hrvati dolaze ne svoje, sami biraju svog clana predsjednistva a samim time postavljaju hrvate u razne konzulate u raznim zemljama koji ce zastupati interese hravta u bih a ne muslimana ili yugosolvena...konacno sahovnica ponovno u zgradi predsjednistav bih a tito leti van kroz prozor u kantu za smece...kako cu se smijati ovim kvazi hrvatima nakon izbora kada vide izborne rezultate HNS-a , preko 90% hrvatskih biraca daju glas strankama okupljenim oko HNS-a to je 100% tocno...

VL
PA
pacijent
18:24 14.07.2014.

za komentare dole navedene :ako hrvatski narod da nekom vecinu glasova onda bi ta stranka ili osoba trebala da taj narod zastupa na proslim izborima nisam glasao za HDZ ali sad hocu zbog nepravde koje su nanijeli hrvatskom narodu bosnjackeke stranke uz pomoc izdajnika HSP;NSRB i novopecena budimirova

VL
RO
rosa
09:41 14.07.2014.

Tko je HNS? Ništa drugo nego još jedno HDZ pomagalo koje ima za cilj ponovo izmanipulirati hrvatsko biračko tijelo u BiH. 1. HNS= HDZ BiH+ HSS+ HKDU+ HSP dr. A. S.+ HSP HB; 2. HDZ BiH= Dragan Čović; 3. HSS+SS+ HKDU+ HSP dr. A. S.+ HSP HB=beznačajne političke stranke koje su svojim pristankom na poslušnost "akademiku" osuđene na lakše ili brže umiranje i 4. Tko je Dragan Čović? Neka svaki Hrvat odgovori na ovo pitanje pri čemu samo uzmite u obzir da je to čovjek podoban za sve sustave, da godinama nije ništa napravio za poboljšanje položaja hrvatskog naroda u BiH (naprotiv) i da se radi o najobičnijem manipulatoru (najnovija sramna manipulacija sa čelnicima (podobnicima) Udruga HVO).

VL
BR
brodarevac
11:04 14.07.2014.

Sa 'rosom' se ne bih složio u jednom a to je da nije ništa uradio za hrvatski narod jer par stotina bliskih hrvata je dobro se obogatilo uz enormno bogaćenje "akademika" tako da je za taj dio hrvatskog naroda više nego dosta učinio.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.