Čović primio je vjerodajna pisma

Dobri bilateralni odnosi BiH i Hašemitske Kraljevine Jordan

16.01.2018.
u 12:41

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović primio je vjerodajna pisma novoimenovanog veleposlanika Hašemitske Kraljevine Jordan za BiH sa sjedištem u Rimu Fayiza F. Khourija. 

Tijekom ceremonijala predaje vjerodajnih pisama novoimenovanog veleposlanika Hašemitske Kraljevine Jordan predsjedatelju Predsjedništva BiH dr. Čoviću iskazano je obostrano zadovoljstvo dobrim bilateralnim odnosima Bosne i Hercegovine i Hašemitske Kraljevine Jordan, koji su prijateljski i bez otvorenih pitanja. 

Naglašeno je da postoji mogućnost unapređenja u području gospodarstva, poljoprivrede, farmaceutske industrije i turizma. Razmijenjena su mišljenja o aktualnoj političkoj situaciji na Bliskom Istoku, te putu BiH ka Europskoj uniji.

Na kraju susreta predsjedatelj Čović je iskazao potporu i zaželio uspjeh u radu novoimenovanom veleposlaniku Hašemitske Kraljevine Jordan Fayizu F. Khouriju u izvršavanju njegove misije u BiH, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije