Uz mjere zabrane

Šahman i Dautbašić pušteni na slobodu

pušten
Foto: N1
1/2
05.02.2016.
u 16:04

Bilsena Šahman i tajnik Ministarstva sigurnosti BiH Bakir Dautbašić, uhićeni u akciji Lutka 2, pušteni su na slobodu uz mjere zabrane. Dautbašić je u večernjim satima pušten iz pritvorske jedinice u Sarajevu.

Sud Bosne i Hercegovine je Šahman i Dautbašiću 13. siječnja odredio jednomjesečni pritvor zbog sumnje da su tijekom prosinca prošle godine zastrašivanjem i obećanjem nedozvoljene koristi navodili na davanje lažnog iskaza svjedoka Azre Sarić u krivičnom postupku koji vode Tužiteljstvo BiH i Osnovni sud u Prištini protiv Nasera Keljmendija i drugih zbog organizovanog kriminala u vezi sa krivičnim djelom ubojstvo, prenosi N1

Bakir Dautbašić, tajnik Ministarstva sigurnosti i kandidat za ministra za promet i komunikacije BiH i njegova partnerica Bilsena Šahman uhićeni su 11. siječnja.

U okviru iste akcije kasnije je uhićen i Fahrudin Radončić kojem je također određen jednomjesečni pritvor i protiv kojeg je danas Tužiteljstvo BiH, zajedno sa Šahman, Dautbašićem i Zijadom Hadžijahićem, podiglo optužnicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije