susret sa Šandrkom

Čavara iskazao potporu Institutu za medicinsko vještačenje

cavara
07.02.2017.
u 17:20

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je u utorak s ravnateljem Instituta za medicinsko vještačenje Ivom Šandrkom.

Šandrk je tijekom razgovora informirao Čavaru o trenutnom stanju u Institutu kao i o poteškoćama u radu, istaknuvši pri tom kako je stanje financijski i organizacijski unaprijeđeno s pozitivnim poslovanjem na kraju 2016. godine.

Predsjednik FBiH iskazao je potporu u radu Institutu, naglasivši kako se u budućnosti mora raditi na daljnjem unapređenju njegove organizacijske strukture, priopćeno je iz Ureda predsjednika FBiH.

Ključne riječi

Komentara 1

CO
cope
18:55 07.02.2017.

Moje pitanje za Sandrka je:Dali su cijene za proglasenje invalidom rada ili invalidom odbrambeno-napadackog rata ostale iste (of 4 do 5 tisuca) KM ,dali je bolje da se "naknada"stavi u bijelu ili plavu kovertu, dali da se donese prije ilii u toku "vjestacenja".Unaprijed se zahvaljujem. na odgovoru I vidimo se uskoro

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije