Progovorio o tragičnom slučaju

Brat ubijene Arnele: Sestra mi je skrivala prijetnje od bivšeg dečka i ubojice

Edin Djogic
06.03.2016.
u 18:47

„Bol i tuga koju osjećam nikad neće nestati, ali moram se boriti, osobito zbog majke i oca. Bratska ljubav je jedno, ali roditeljska je nešto drugo. Njima moram olakšati ovu bol“, kazao je Arnelin brat

Dan nakon sprovoda Arnele Đogić, djevojke ubijene prije nekoliko dana u Olovu, njen brat Edin Đogić i dečko Kenan Trakić u emisiji Face TV-a provogorili su o cijelom slučaju. Rekli su kako je Arnela šutjela na prijetnje koje je dobivala te su poručili kako žene trebaju pričati kada im se prijeti. 

„Bol i tuga koju osjećam nikad neće nestati, ali moram se boriti, osobito zbog majke i oca. Bratska ljubav je jedno, ali roditeljska je nešto drugo. Njima moram olakšati ovu bol“, kazao je Arnelin brat i pozvao sve djevojke da ne šute kada se nađu u situaciji u kojoj je bila njegova sestra. 

Prema riječima njenog brata, Arnela je skrivala prijetnje koje joj je njen bivši dečko i ubojica upućivao. 

„Da sam išta od svega toga barem mogao naslutiti moja sestra bi danas bila živa", kazao je Arnelin brat uz konstataciju da će uz pomoć medija tražiti da ubojicama njegove sestre bude izrečena najveća moguća kazna koju Zakon poznaje. 

Obzirom da su Avdija Selimović i Muriz Brkić priznali ubojstvo Arnele Đogić od državnih institucija očekuje se da će brzo zaključiti ovaj slučaj. 

Podsjećamo, Avdija Selimović (1990.) iz Olova i Muriz Brkić iz sela Ceribašići kod Sokoca priznali su policiji i Tužiteljstvu da su ubili 24-godišnju djevojku Arnelu Đogić, čije je tijelo pronađeno u kanjonu rijeke Stupčanice.

Obdukcijom je utvrđeno da je Arnela preminula od više ubodnih i probodnih rana vrata. Također su uočeni lomovi ključne kosti i kičme, koji su nastali prilikom bacanja tijela s litice. 

Na mjesnom groblju u Olovu u petak je pokopana Arnela Đogić i više stotina građana oprostilo se od mlade djevojke. Obitelj i prijatelji još uvijek su u šoku, kao i javnost u cijeloj zemlji koja s nevjericom govori o ovom monstruoznom ubojstvu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije