sarajevo

Bogićević odbio poziciju gradonačelnika: Moje povlačenje je bilo neopozivo

Avaz
26.03.2021.
u 18:40

Bogić Bogićević je odbio kandidaturu za gradonačelnika Sarajeva. Uputio je pismo novom predsjedniku Gradskog Vijeća Jasminu Ademoviću.

- Nemojte očekivati moje izjašnjenje o današnjem "izboru" za gradonačelnika Sarajeva, jer je to glasovanje bilo potpuno bespredmetno. Prije dva dana javno i NEOPOZIVO povukao sam svoju kandidaturu i o tome obavijestio i predlagača i javnost. NEOPOZIVO povlačenje znači konačnu odluku, o kojoj se dalje ne može razgovarati, napisao je Bogićević, prenosi Avaz. 

- Nisam, dakle, pristao da ostanem kandidat, pa, prema tome, nisam ni mogao biti izabran. Jako je nekoretno što ni jednom riječju nitko na današnjoj sjednici nije ni spomenuo moje NEOPOZIVO povlačenje kandidature.

Radi zaustavljanja dalnjjih manipulacija mojim imenom, molim da javnost obavijestite o stvarnim činjenicama, prije svega o tome da sam 24. ožujka NEOPOZIVO povukao svoju kandidaturu, te je stoga današnje glasovanje o meni u Gradskom vijeću Sarajeva bilo bespredmetno i suvišno, napisao je. 

- Bilo bi pošteno da preuzmete odgovornost za današnje događaje u Gradskom vijeću, umjesto što krivnju pokušavate prebaciti na mene, dajući mi neke nove rokove za izjašnjavanje o nečemu o čemu sam se već NEOPOZIVO izjasnio, poručio je Bogićević.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije