Susret Čović - Izetbegović o vlasti i reformama
Povratak na članak

Bez županija ne može biti dogovora o mehanizmu koordinacije

Komentari 2

BR
brodarevac
08:56 17.04.2015.

Čović od kada je počeo da se bori za vlast pregovara tako što "ili ćete uvažiti zahtjeve hrvatskog pučanstva (čitaj moje) ili nema dogovora" u javnost izlazi sa "što se meni tiče sve se možemo dogovoriti za 5 minuta (čitaj ako me poslušaju)" i onda je hrvatsko pučanstvo ljuto kad mu neko pokaže "zube" i kaže nemože tako. Nema vlasti u Mostaru traži sve, nema vlasti u SBK traži puno, a odavno je zaslužio da mu daju besplatan smještaj i hranu.

VL
MA
Marko Antonije
15:04 18.04.2015.

Prgomet: Zabranjeno (glasno) razmišljanje! Prgomet ,Bandić, Mamići ,Vasimir Brkić, T.Filipović i njih 284.568 Bosanaca koji su oteli radna mjesta Hrvatima u Hrvatskoj. Pokupite i ostale svoje i vratite se u svoju domovinu BiH ! Hvala vam za sve "DOBRO" ako ste napravili za Hrvate u Hrvatskoj ! . Vi ste metastaze raka za hrvatsko nacionalno biće u Hrvatskoj i niste dobrodošli. Ova sprdačina sa Bosancem Milanom Bandićem u Zagrebu je samo dokaz toga. On je peti /5/ mandat nazovi Gradonačelnik Zagreba jer su za njega glasovali njegovi Bosanci radi svoje očekivane koristi. Nema više Jugoslavije i Socijalizma ,Tjerate našu hrvatsku djecu u svijet na rad ! Oni su krivi zajedno sa domaćim janjičarima.Karamarko doslovce OBOŽAVA Vasimira i muslimane !

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.