Nova koalicija
Povratak na članak

Bez vodeće hrvatske i srpske stranke u vlasti BiH srlja u dublju krizu

SDA je umjesto drugoplasiranog Saveza za bolju budućnost u bošnjačkom političkom bloku izabrala Demokratsku frontu, a u Republici Srpskoj partnera traži u oporbenom Savezu za promjene sa SDS-om na čelu

Komentari 12

PB
pero.baruncic.9
04:37 11.11.2014.

Nismo neprijatelji jedni drugima, zajednički neprijatelji su nam siromaštvo, nedostatak perspektive za mlade i veliki javni dug, ali i ovi politicari u B H, koji ne znaju - put izlaza iz toga... ista prica zadnjih godina, taj ne zna sataviti dvije hrvatske ovce, bez ujma u vuni. Takvi nikada i nigdje nisu rijesli niti jedno, pa ni nacionalno pitanje i nalaze se u izm....etu povjesti. Jare, Bare i pare - znakovi na njegovom putu.

VL
VR
vrisak
15:02 10.11.2014.

Neznam zasto uopce dajem svoj koment ... samo nek je zeleno vama je dobro... jad i tuga bice vasa druga..

VL
PA
pacijent
18:40 10.11.2014.

mi hrvati samo trazimo da oni koje mi izaberemo bududio vlasti pa gdje je problem za sve isti zakon onaj ko formira vlast u rs neka zastupa svoj narod to je jedino posteno jer nama drugi 8 g namecu predsjednikaka i platformu iako nisu dobili 10 % glasova

VL
BR
brodarevac
08:23 11.11.2014.

Zar Čović nije napravio pakt sa Dodikom dok još ovaj nije obezbjedio većinu u RSu i to je svima normalno. Posle toga su oni zvali Izetbegovića i rekli mu da odabere još jednu stranku da bi imao većinu. Čovjek odabrao većinu i sad on zove Čovića i sad je tu problem čova više ne vodi igru i odmah su Hrvati ugroženi. Dajte se malo uozbiljite u svakoj državi vlast počinje da pravi stvarni pobjednik koji ima najviše ruku u parlamentu. Prestanite biti razmaženi nigdje nije isto 5 i 20 nema toga i sad bi 5 da diktira onim od 20.

VL
CO
cope
21:30 10.11.2014.

Hdz je dobio poziv da se pridruzi koaliciji kao legalni predstavnik Hrvata u BiH,a sto se tice SNSD-a oni za parlament BiH imaju jednog predstavnika manje vec koalicija na celu sa SDS tako da je ta koalicija legalni predstavnik Srbaba na nivou BiH kao I stranka Zeljka Komsica koja ima jednog parlamentarca vise vec Radoncic.Zato nemojte pisati nesto sto nije istina jer vaslist po pravilu samo objavljuje neistine koje unose razdor u BIH.Pozdrav za glavnog urednika Sagolja

VL
DU
Deleted user
13:18 10.11.2014.

Izgleda da je ozbiljno doslo vrijeme za rastakanje BiH.

VL
ZU
zucca
15:22 10.11.2014.

Ovako je već osam godina jer parazit kakav je komšić očito želi samo destabilizaciju i sebi svojom komunističkom ideologijom inatiti svom narodu i pokušati nametati nešta iz prošlosti i smetati u razvoju. Ne bi smjeli na ovu novu podvalu daa nasjednu konstitutivni narodi BiH. Bošnjačka strana ne želi ni pod koju cijenu ulazak u EU i to je jedini cilj a ovo su metode.

VL
Avatar ivek
ivek
13:07 10.11.2014.

kak je ovo sramno za hrvate... dodik na prevaril ,, covic je izdaica hrvaskog pucanstva....

VL
PA
park
14:56 10.11.2014.

Ponuda je korektna i poštena , na Čoviću je da je uzme ili ostavi , a za posljedica neka mari onaj ko sebi daje preveliko pravo na sve i svašta ! Nadam se da Čović neće rizikovati interes svoga narodaa zbog Dodika ili se možda varam !? I još jedno pitanje svima nama šta je u svemu ovome protiv Hrvata ???

VL
BR
brodarevac
10:08 10.11.2014.

Ovaj tekst nema logike pa koliko svi znamo juče je poruka poslata Čoviću da se pridruži. Bolesno je to što spinujete svaku vjest, ako nemože Dodik nećemo ni mi, zar to nije ucjena sada od HDZa. Da li ima snagu da ucjenjuje nema, da li ucjenjuje čak i sa ovakvim naručenim člancima DA. Hrvatima se šalje ponuda, a Srba ima podjedanko i u SNSDu i u Savezu za promjene na državnom nivou. HDZ treba prihvatiti ponudu i reći Vozdra Baja, ajd čova budi čovjek.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.