NESREĆA

Autobus s putnicima sletio u provaliju na ulazu u Mostar

autobus
16.04.2012.
u 09:48

27 ljudi potražilo je pomoć u SKB-u Mostar, teže povrijeđenih ipak nije bilo

Na ulazu u Mostar, iz smjera Čitluka, autobus s putnicima sletio  je u provaliju. Na mjesto nesreće su upućena bila sva vozila Hitne pomoći i vatrogasaca koji su izvlačili unesrećene iz autobusa. - Nemamo teško povrijeđenih, ali veći broj putnika ima posjekotine i u stanju su šoka - rekli su nam liječnici Hitne pomoći koji su bili na mjestu nesreće.

Putnici iz autobusa izvučeni, a neki od njih su prebačeni u SKB Mostar gdje će im biti pružena pomoć. Neslužbeno se doznaje kako je konačni broj povrijeđenih 27. Vozač autobusa je izgubio kontrolu nad vozilom na velikoj krivini na učazu u Mostar ( iznad groblja Šoinovac) i izletio s ceste u provaliju. Velika tragedija je izbjegnuta samo zato što je šuma ispod prometnice spriječila da se autobus prevrne do dna provalije. U autobusu su se uglavnom nalazili učenici koji su jutros iz Gruda, Čitluka krenuli u školu u Mostar, te nekoliko starijih osoba.

Po riječima inspektora Policijske uprave Mostar Tome Lučića, do nesreće je došlo kad je autobus tvrtke "Autoherc" iz Gruda sletio s ceste u provaliju i zaustavio se udarivši u jedno stablo. Uviđaj je još u tijeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije