u paklu ovisnosti

Vidio sam vlastitu smrt, bio sam ogorčen

sas
17.01.2017.
u 19:15

Dennis Quaid (62) borio se s ovisnošću o kokainu od sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a u jednom trenutku, kaže, vidio je vlastiti kraj, prenosi 24sata.hr

- Doživio sam onaj trenutak u kojem vidite bijelu svjetlost. Vidio sam se kako umirem za najviše pet godina ili gubim sve za što sam ikad radio i što sam oduvijek htio. Tada sam se prijavio na odvikavanje na 28 dana i radio sam sve što se od mene tražilo - iskreno je rekao glumac koji je nakon ovisnosti te borbe s poremećajem u prehrani 'oživio' svoju karijeru u drugoj polovici devedesetih godina. 

- Nakon toga nisam pio niti pušio 'travu' deset godina, ali kokain me uvijek uspio primamiti - kazao je. 

Osim ovisnosti, mučio ga je i razvod s glumicom Meg Ryan s kojom se vjenčao 1991. godine. Dennis i Meg imaju sina Jacka kojeg su dobili godinu dana nakon vjenčanja. U braku su bili deset godina, a tada se šuškalo da ga je glumica prevarila s Russellom Croweom. 

No Meg je medijima rekla da je bila razočarana u Dennisa jer je nakon razvoda saznala da joj je bio godinama nevjeran. 

- Ne mogu vjerovati da je Meg spremna u javnosti iskriviti priču o našem braku. Ja sam davno krenuo dalje - tada je izjavio Quaid,

S vremenom, sada priznaje, naučio je slagati se s bivšom suprugom. 

- Ako si još uvijek ogorčena osoba 15 godina nakon razvoda, onda nešto nije u redu s tobom - smatra glumac. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije