naljutila javnost

'Victoria, tvojim manekenkama je zdravlje ozbiljno ugroženo...'

victoria
MCRF/Press Association/PIXSELL/Instagram
07.12.2016.
u 09:14

Iako je prije nekoliko godina obećala da će za svoje revije uzimati samo manekenke koje 'izgledaju zdravo', čini se da se Vicky vratila starim navikama

Dizajnericu Victoriju Beckham (42) javnost godinama kritizira zbog manjka kila, a sad je obožavatelji prozivaju zbog premršavih modela. Žena bivšeg nogometaša Davida Beckhama (41) priprema modnu kolekciju za jesen/zimu 2017.

- Modelima je zdravlje u opasnosti. Izgledaju ispijeno, kao da danima nisu jele. Izgledaju kao da bi trebale biti u bolnici, a ne na pisti - komentari su na fotografije koje je Victoria objavila na društvenoj mreži, piše 24sata.hr.

I na početku njene dizajnerske karijere, javnost je negodovala zbog izgleda manekenki koje je Victoria odabirala. No 2011 je obećala da će njene kreacije nositi samo manekenke 'zdravog izgleda'. No ove godine, Beckham se vratila vrlo mršavim manekenkama zbog čega ju dio javnosti osuđuje.

- Jako si me razočarala iako mislim da si kreativna genijalka. Sjeti se da se na tebe ugledaju i male djevojčice. Kakvu im poruku ovime šalješ? Želiš li da tako izgleda tvoja kći Harper? - napisala je jedna od njenih ljutih pratiteljica. Dizajnerica još nije odgovorila na kritike.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije