16. i 17. prosinca

Veselite se u Eronetovoj ‘Zimskoj bajci’ u Kosači

09.12.2016.
u 11:00

HT Eronet ove godine u petak i subotu, 16. i 17. prosinca, u Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače donosi veliku božićno-zimsku bajku. A u bajci će se naći mnoštvo sadržaja za najmlađe posjetitelje. Bit će tu zabave, pjesme, plesa, glume i, naravno, odličnog raspoloženja.

Sve one koji dođu posjetiti ovaj šareni program uveseljavat će Mali teatar Mostar i Mostarske mažoretkinje.

U programu će se izmjenjivati razne radionice, a najmlađi će imati prigodu družiti se s Djedom Božićnjakom i njegovim pomoćnicima. Za glazbeni božićni ugođaj pobrinut će se kostimirani DJ, a tu su i projekcija animiranog filma, čitaonica za djecu, ukrašavanje božićnog drvca HT-a Eronet i ostali sadržaji.

Prvoga dana programa, nakon radionica, Mali teatar Mostar će od 15 sati za djecu djelatnika HT-a Eronet izvesti predstavu “Kako je Zvonko ukrao paket ljubavi”. Tom prigodom bit će podijeljeni i paketići.

Drugoga dana, u subotu 17. prosinca, uz radionice HT Eronet zajedno s Kosačom i Mostarskim mažoretkinjama od 18 sati daruje svoj djeci Mostara blagdansku predstavu u povodu proslave 21. rođendana Mostarskih mažoretkinja. Završna predstava “Kako je Zvonko ukrao paket ljubavi” uz Mostarske mažoretkinje posebna je kombinacija glume i plesa koja će, zasigurno, biti osvježenje u ove blagdanske dane. Ulazak na sve programe je slobodan.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije