THE NEW SAINTS

Velšani 'skinuli' Ajax s trona i postavili novi europski rekord

lopte
Igor Kralj/PIXSELL
01.01.2017.
u 08:53

TNS je klub koji predstavlja dva grada međusobno udaljena desetak kilometara - Powys u Walesu i Oswestry u Engleskoj, imaju rekordnih deset naslova prvaka Walesa, od čega su slavili pet zadnjih sezona.

Velški nogometni prvak The New Saints upisao se u povijest s 27 uzastopnih pobjeda postavši tako novi rekorder u svim europskim ligama. 

TNS je pobjedom kod Cefn Druidsa (2:0) stigao do 27. trijumfa u nizu ove sezone, imaju 21 u prvenstvu, a u nacionalnom Kupu je velški klub skupio još šest pobjeda. TNS je oborio rekord nizozemskog Ajaxa iz 1972., kada je klub iz Amsterdama s legendarnim Johanom Cruyffom nanizao 26 pobjeda u ligi.

TNS je klub koji predstavlja dva grada međusobno udaljena desetak kilometara - Powys u Walesu i Oswestry u Engleskoj, imaju rekordnih deset naslova prvaka Walesa, od čega su slavili pet zadnjih sezona. Smiješi im se i šesti naslov zaredom jer imaju 21 bod više od Connah's Quaya.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije