vitez

Velikom Wagneru publika se mogla samo pokloniti

wagner
23.03.2015.
u 10:48

Publika je uživala u lijepoj, u drugom poluvremenu i vrlo dobroj predstavi Viteza i Širokog Brijega. Vrijeme je bilo ugodno iako prohladno, nogometaši sa sucima na teren su izišli kroz špalir mažoretkinja, a prvi put u povijesti s Gradskog stadiona u Vitezu utakmica je televizijski prenošena.

Poseban pozdrav Brekalu

Navijači su na početku utakmice pozdravili obje momčadi, posebno Brekala i Kožulja iz Širokog koji su proteklu sezonu uspješno igrali u Vitezu, a nakon trećeg gola Wagner je nagrađen pljeskom navijača Viteza koji su na kraju susreta također pljeskom nagradili sve aktere ovog lijepog nogometnog ugođaja. A za potpuno zadovoljstvo viteških navijača nedostajao je samo povoljan rezultat. Ali žal je manji kada je bilo jasno i na terenu očigledno da pobjeda pripada boljem. - Zasluženo smo pobijedili i osvojili tri boda koja nam mnogo znače u utrci za naslov prvaka. Zabili smo pogodak, propustili realizirati još neke prigode, a početkom drugog dijela uporni Vitežani su izjednačili. Moja je momčad je ovaj put pokazala da je stabilna, uvjerena u svoje sposobnosti, vrlo brzo smo ponovno poveli, a u samoj završnici pobjedu još i potvrdili. Imamo dobru i kvalitetnu momčad, a imamo i Wagnera. A kada ovo kažem ne mislim samo na ovu utakmicu. Vitežani imaju solidnu momčad, dobrog trenera i želim im ostvarenje zacrtanih ciljeva i to će, uvjeren sam, i ostvariti, kazao je trener Širokog Slaven Musa i dodao: - Zahvalan sam i viteškom gledateljstvu koje razumije nogomet, voli sportsko nadmetanje, lijep i kvalitetan nogomet, ne traži pobjedu pod svaku cijenu, a potvrda toga je pljesak mojoj momčadi prilikom izlaska na teren i burno pozdravljanje Wagnera nakon što je postigao i treći gol. A takvo što gostujuće momčadi malo gdje mogu doživjeti. U Vitezu nam je uvijek ugodno, osjećamo simpatije, a to su i razlozi što, svaki put kada gostujemo u Travniku ili Zenici odsjedamo upravo u Vitezu. Hvala Vitežanima na korektnoj igri, na ponašanju gledatelja, na njihovoj snazi prevladavanja navijačkih strasti i barijera i upućivanja pozdrava u ovoj utakmici boljoj mojoj momčadi. Trener Viteza Ante Miše bio je drugačijeg raspoloženja, ali kao i uvijek maksimalno korektan i objektivan. - Široki je zasluženo pobijedio, a riječ je, usuđujem se reći, o glavnom kandidatu za ovosezonskog prvaka BiH. Imaju vrlo dobru, u svim linijama izbalansiranu momčad i imaju, kako sam rekao i u najavi ove utakmice, Wagnera, živuću legendu Premijer lige, što je on, igrom i s tri postignuta pogotka i ovaj put potvrdio. Naravno, isticanjem Wagnera ni na koji način ne želim umanjivati doprinos ovoj pobjedi ostalih igrača Širokog. Ali, Wagner je jedan, kazao je Miše.

Ušli bojažljivo u utakmicu

Podsjetio je kako je pred ovaj susret rekao da se njegova momčad može nadati povoljnom ishodu samo ako odigra iznad svojih mogućnosti, što se nije dogodilo. - U utakmicu smo ušli nekako bojažljivo, u drugom poluvremenu, s određenim izmjenama, zaigrali smo aktivnije, bolje, anulirali smo prednost Širokog, a onda je, uz propuste naših obrambenih igrača, ponovno “iskrsnuo” neuništivi i neuhvatljivi Wagner, a snage i odlučnosti za novi pothvat i novo izjednačenje nismo imali. Ovaj poraz neće nas pokolebati jer, znamo, i gledatelji su to na ovoj utakmici vidjeli, kakva je momčad Široki, a bodove za ostvarenje našeg cilja, ostanak u ligi, tražit ćemo u susretima s drugim momčadima, dodao je Miše.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije