Posušje

Veliko zanimanje za turnir MZ, sela, zaselaka i gradskih četvrti

27.06.2016.
u 07:00

Nakon velike “vatre” za Vatrene na Europskom nogometnom prvenstvu koje se trenutačno odigrava u Francuskoj, ljubitelji malog nogometa već spremni za turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti.

Ove godine na turniru će nastupiti ukupno devetnaest malonogometnih sastava koji su raspoređeni u četiri skupine.

U skupini A nalaze se: Durmišuša, Vir, Landeke, Donji Jukići i Broćanac.

Skupinu B čine ekipe: Meljakuša, Marasov Brig, Osoje, Rakitno i Rastovača 2, a u skupini C su hakleri Graca, Čitluka, Meljakuše 2, Vinjana i na koncu Batina Zagomele. U skupini D nalaze se četiri sastava: Gornji Jukići, Rastaovača polje, Vojuša i Kovači.

- Za ovogodišnji malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti uložili smo dosta na uređenju igrališta Osnovne škole Ivana Mažuranića te tribina kako bi ovaj veliki sportski događaj bio što ljepši sportski spektakl u gradu podno Radovnja, naglasio je predsjednik OSS Zvonimir Širić.

Već sada je u Posušju vruće sportsko ozračje za start turnira 4. srpnja kada počinje velika malonogometna fešta.

Ove godine dodijelit će se i novčane nagrade pa će cijeli događaj biti pravi i istinski malonogometni spektakl, posebice završnica kada sve “gori” s pjesmom i navijanjem.

S obzirom na to da ubrzo nakon početka turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti završava i EP u Francuskoj, realno je očekivati da se gledatelji ispred TV ekrana “prebace” na gledanje nogometa uživo. Malog, ali ne manje uzbudljivog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije