Slavlje kadeta

Veliki uspjeh: Kadeti BiH na Europskom prvenstvu

kadeti
28.03.2017.
u 16:47

Kadetska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine plasirala se na Europsko prvenstvo koje će se ove godine održati u Hrvatskoj. 

Kadeti su plasman na EP osigurali nakon današnjeg poraza od Engleske rezultatom 1:0 što im je na kraju bilo dovoljno da kao drugoplasirana reprezentacija odu u Hrvatsku, piše sportsport.ba. 

U prvom poluvremenu Engleska je bila nešto bolja, a poveli su već u 15. minuti kada je Gibson bio strijelac gola. Do kraja prvog dijela nije bilo prevelikih šansi pa se na odmor otišlo s vodstvom Engleza.  U drugom poluvremenu se igralo većinom na sredini terena te nije bilo previše šansi na obje strane. 

Ekipe su se zadovoljile rezultatom iz prvog poluvremena koji je vodio obje ekipe na smotru najboljih reprezentacija u Europi.  

Ovo je već drugi put uzastopno da se bh. kadetska reprezentacija plasirala na EP nakon što su prošle godine igrali na turniru u Azerbejdžanu gdje su natjecanje okončali u grupnoj fazi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije