Europski pokret u BiH

Večernjakovu pečatu priznanje za međunarodnu promidžbu BiH

04.06.2016.
u 07:00

Naziv “Pečat za Europu” kao da je bio indikator jučerašnjeg događaja – Večernjakov pečat u BiH dobio je jedno iznimno priznanje. Naime, Europski pokret u BiH dodijelio mu je jučer u Čapljini, pred stotinama domaćih i stranih dužnosnika, veleposlanika i uglednika, priznanje za međunarodnu promidžbu BiH. Među dobitnicima u ostalim kategorijama za europska dostignuća su i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, zamjenica predsjedatelja Parlamenta BiH Borjana Krišto, sportaši Amel Tuka, Damir Beljo...

Nagradu je primio utemeljitelj Večernjakova pečata, direktor i glavni urednik Večernjeg lista BiH Jozo Pavković.

­– Drago mi je da je Večernjakov pečat prepoznat kao najveći društveni događaj u BiH. Ideja je začeta prije 15 godina i cijelo vrijeme imali smo istu vodilju. Pokazati BiH u europskom svjetlu, istaknuti najbolje vrijednosti, prepoznati i nagraditi osobe koje su radom i podvizima ostavile traga. Želimo pomicati granice BiH prema Europi, a Pečatom smo Europu davno doveli u BiH – kazao je Pavković.

– Večernjakov pečat prepoznali smo kao jedan od najvažnijih događaja u BiH koji radi na polju međunarodne promidžbe BiH. Upravo je Pečat dodijelio na stotine priznanja istaknutim pojedincima. Željeli smo zahvaliti i odati počast onima koji promiču i godinama na razini održavaju dodjelu nagrada te okupljaju najveća imena države i regije. Bilo je vrijeme da i oni budu nagrađeni – kazao je Predrag Praštalo, predsjednik Europskog pokreta u BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije