prometna nesreća

Vatrogasci iz smrskane kabine izvlačili tijelo vozača kamiona

sudar
Nezavisne
06.12.2016.
u 21:52

Kamionska kabina potpuno je uništena. Kamion je sletio u provaliju, koja je jako duboka. Scene su bile užasne. Policajci, koji su bili u drugom vozilu, nisu bili pri svijesti", pričaju očevici

U sudaru kamiona i službenog vozila zatvorske službe u mjestu Dub, kod Rogatice, poginuo je vozač teretnjaka Marko Petrović iz Zvornika, a ozlijeđeni su zatvorski policajci Nihad K., Adnan M., Edin B. i Jasmin K. Tragedija se dogodila se u 6.40, kada je, kako se sumnja, vozač kamiona izgubio kontrolu i udario u zatvorski kedi s pripadnicima KPZ Ustikolina, a koji su krenuli u Sarajevo, gdje su trebali biti ispomoć, pišu Nezavisne. 

Kedi je, nakon sudara, završio u kanalu pored puta, a kamion je upao u korito rijeke Prača. 

"Vozač kamiona je nastradao na licu mjesta. Kamionska kabina potpuno je uništena. Kamion je sletio u provaliju, koja je jako duboka. Scene su bile užasne. Policajci, koji su bili u drugom vozilu, nisu bili pri svijesti", pričaju očevici. Na mjesto događaja stigli su policija i vatrogasci, te ekipa Hitne pomoći. 

Ozlijeđeni zatvorski policajci, nakon ukazane prve pomoći, odvezeni su u bolnicu u Novom Goraždu. Tu je na liječenju zadržan Jasmin T., dok su ostala trojica policajaca u besvjesnom stanju prebačena u KCUS. Muamera Šehić, glasnogovornik te zdravstvene ustanove, kazala je da su sva trojica u teškom stanju i da su pod nadzorom liječnika. 

Tijelo poginulog vozača kamiona izvlačili su vatrogasci. Iz Teritorijalne vatrogasne jedinice Rogatica naveli su da su u intervenciji sudjelovala četiri vatrogasca s vozilom za brze intervencije. 

Danka Tešić, glasnogovornica CJS Istočno Sarajevo, kazala je da će točan uzrok tragedije biti poznat nakon istrage, koja je u toku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije