Pamela Ramljak plijeni pažnju

Vatrena ljepotica iz Čapljine pretvorila Zagreb u modnu pistu

Pamela Ramljak
02.05.2016.
u 08:28

Kako plijeniti pažnju bez ogoljivanja pokazala je Pamela Ramljak na zagrebačkoj špici

Glazbenica Pamela Ramljak prošetala je s prijateljicom Sonjom Kovač zagrebačkim Cvjetnim trgom u zanimljivom street style izdanju koja jednostavno nije mogla promaknuti pažljivom oku fotografa, donosi zadovoljna.hr.

Sonja koju svaki tjedan gledamo na Novoj TV u popularnom sitcomu ‘Zauvijek susjedi’ bila je odjevena u slatku neutralnu kombinaciju u ‘boho chic’ stilu dok se Pamela u gradskoj gužvi isticala zahvaljujući odjevnim komadima u jarko crvenoj boji.

Trendi poderane traperice kombinirala je Patrizia Pepe tunikom, Pinko kožnatom jaknom i štiklama iz online butika Lola Shoetique. Tri komada u boji ljubavi i strasti pretvorila su ovu kombinaciju u pravo vatreno izdanje koje nije prošlo neprimijećeno. Sve je zaokružila Furla torbicom, trendi mini modelom koji je popularan ove sezone.

Lijepa Pamela rođena je u Čapljini, a već dugi niz godina živi u Zagrebz. Obožava modu i na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije svojih odjevnih kombinacija koje oduševljavaju njezine obožavatelje. Ovom kombinacijom i sigurnim ‘catwalkom’ u opasnim štiklama Zagreb je na trenutak pretvorila u pravu modnu pistu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije