romantično putovanje

Uživali na snijegu: Princ Harry dragu odveo u hladnu Norvešku

Princ Harry
Pixsell
08.01.2017.
u 15:22

Par se odlučio za privatnost u malenoj kolibi, a vrijeme su provodili na jezeru, gledajući kitove i norveške zalaske sunca. Princ i glumica u vezi su od prošle godine

Princ Harry (32) djevojku Meghan Markle (35) je odveo na prvo romantično putovanje, a za to je odabrao posjet polarnim svjetlima u Norveškoj.

Par se odlučio za privatnost u malenoj kolibi, a vrijeme su provodili na jezeru, gledajući kitove i norveške zalaske sunca. Princ i glumica u vezi su od prošle godine, a prije nekoliko dana upoznao je i njezinog oca.

- Harry je htio da ovaj odmor bude nešto što Meghan neće nikada zaboraviti - rekao je izvor blizak paru, prenposi 24sata.hr. 

Harryju je navodno u organizaciji odmora pomogla njegova prijateljica i istraživačica, Norvežanka Inge Solheim, koja mu je i 2014. godine pomogla da organizira put u Kazahstan gdje je skijao s tadašnjom djevojkom Cressidom Bonas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?