repertoar za ožujak

Uzbudljiv mjesec u Narodnom pozorištu Mostar: od drame do mjuzikla

Narodno pozorište Mostar
28.02.2017.
u 15:10

Mjesec ožujak u Narodnom pozorištu Mostar bit će iznimno uzbudljiv: tu su komedije s repertoara u produkciji Narodnog pozorišta Mostar, zatim zanimljiva gostovanja, među kojima i mjuzikl iz Amerike!

Na mjesečnom repertoaru su komedije NPM-a, redovito petkom u 20 sati na velikoj sceni: “Odumiranje međeda” Branka Ćopića u režiji Emira Kapetanovića (u petak, 3. 3. i 17. 3.) te komedija “Mostarska
djelidba” Skendera Kulenopvića u režiji Sulejmana Kupusovića u petak, 10. 3. Istog dana, u petak, 10. 3., ali u “Studiju 64” ugostit ćemo Zijaha A. Sokolovića i njegovu “Majstorsku glumačku radionicu”, a program počinje u 18 sati.

Sa zadovoljstvom objavljujemo i da je Narodno pozorište Mostar, u partnerstvu s Američkim veleposlanstvom u Bosni i Hercegovini i Dolphin Showom, domaćin mjuzikla “Mali dućan strave” (“The Little Shop of Horrors”) u izvedbi Northwestern Univerziteta. Jedinstvena je to prilika za mostarsku publiku, da uživa u ovom mjuziklu, koji će na sceni Narodnog pozorišta Mostar biti u četvrtak, 23. 3. u 20 sati. Cijena karte je 10 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenike 7 KM, priopćeno je iz Narodnog pozorišta Mostar. 

Dio glumačkog ansambla i tehničko osoblje NPM-a je na gostovanju u Banja Luci, u Narodnom pozorištu Republike Srpke, od ponedjeljka, 27. ožujka, s predstavom “Mrtve ribe plivaju na leđima” (Josip Mlakić
/Tanja Miletić Oručević), koprodukcijskom predstavom Narodnog pozoršta Mostar, HNK Mostar i BNP Zenica. S obzirom da cijeli svijet tog dana obilježava Međunarodni dan teatra, i Narodno pozorište Mostar otvorit će vrata, uz besplatan ulaz. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije