Kad vojska zasvira

Uz ‘Happy’ završen koncert vojnih orkestara u Tuzli

26.03.2017.
u 08:00

Vojni orkestar Oružanih snaga Bosne i Hercegovine i vojni orkestar Kraljevske pukovnije zračnih snaga iz Ujedinjenog Kraljevstva su uz pjesmu “Happy” Pharrella Williamsa završili koncert u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli.

Ova dva vojna orkestra počastila su građane Tuzle bogatim programom koji se sastojao od vojnih marševa, tradicionalne, klasične i filmske glazbe, pa sve do najvećih uspješnica današnjice.

Pod dirigentskom palicom pukovnika Tomislava Sušca (OS BiH) i poručnika Toma Rodda (UK) vojni orkestri izveli su i Oscarom nagrađenu pjesmu “Can You Feel the Love Tonight” iz filma “The Lion King”, kao i skladbu Zlatnim globusom nagrađene mini serije “Band of Brothers”.

Uz filmsku glazbu, orkestri su izveli i jedan od najvećih pop hitova “Can’t Stop The Feeling” Justina Timberlakea, a posebno oduševljenje izazvalo je i izvođenje hita “Let Me Entertain You” Robbieja Williamsa.

Koncert su organizirali Ministarstvo obrane BiH, Oružane snage BiH i Ured vojnog izaslanika britanskog Veleposlanstva u BiH kao rezultat višegodišnje uspješne bilateralne vojne suradnje, priopćio je kreativni tim agencije Fabrika. Nakon Tuzle, koncert je sinoć održan u Banjoj Luci, u Kulturnom centru Banski dvor, dok će u Mostaru biti održan večeras u centru Mepas Mall.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije