Nakon dugo vremena bez pobjede, svladana Mladost

Uspješan debi Sliškovića na klupi Širokoga

baka
24.04.2015.
u 10:29

Blaž Slišković uspješno je debitirao na klupi Širokoga. Mladost je svladana 2:0, s dva pogotka s 11 metara, što sugerira kako je Široki teško došao do pobjede. I bilo je teško jer su se gosti postavili tako da ih je u svakom trenutku bilo barem devet u obrambenom bedemu.

Utakmica kasnila

Uz ranije ozlijeđene Brekala, Taija i Kresingera, Slišković nije imao na raspolaganju ni novoozlijeđene Wagnera i Buhača, pa je bio primoran donekle ispreturati momčad. Na primjer, Zvonimir Kožulj je valjda prvi put u životu igrao u vrhu napada... Susret je kasnio desetak minuta jer su gosti u zapisniku imali samo dvojicu igrača mlađih od 21 godinu, a po propozicijama moraju biti trojica. Kada su ipak “našli” trećeg, opunomoćenik Davor Ristović ustanovio je kako taj nema ovjeren liječnički pregled! Jako neozbiljno, jer radi se o “elitnom” nogometnom natjecanju u BiH. Utakmica je ipak odigrana, a Obarčane će NS BiH po slovu zakona kazniti (samo) novčano. Široki je Brijeg oba pogotka zabio udarcima s bijele točke, što ne bi bilo zanimljivo da ti jedanaesterci nisu prvi u prvenstvu za Široki Brijeg nakon više od dvije godine i više od 60 prvenstvenih utakmica!

Nove teške utakmice

Jedanaesterci nisu bili nimalo sporni na ovom susretu. I prvi na Zakariću (srušio ga vratar Đurković) i drugi na Kožulju (srušio ga Jeftić), bili su vidljivi s Jupitera... - Čestitam gostima na sportskoj igri, što nam je olakšalo posao. Na trenutke sam bio zadovoljan, iako su moji igrači gubili koncentraciju po 3-4 minute. No, bilo je i dobrih akcija koje u budućnosti želim češće vidjeti. Čekaju nas još teže utakmice od ove, iako ne bih želio podcijeniti Mladost, rekao je Blaž Slišković, dok je Dejan Miljenić (umjesto kažnjenog trenera Slavoljuba Bubanje) bio zadovoljan igrom i rezultatom: - Nastupili smo bez 6-7 igrača, ali ipak stvorili 2-3 prigode. Očekujemo zato pobjedu u sljedećem kolu protiv Slavije...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije