Vatrogastvo

Usora dobila Dobrovoljno vatrogasno društvo

01.07.2016.
u 09:00

U općini Usora formirano je Dobrovoljno vatrogasno društvo Usora. Hrvatski sokol Usora iznašao je snage i mudrosti te je formirao i održao osnivačku skupštinu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Usora.

Entuzijazam HSU ni ovaj put nije zakazao te je studioznim radom, nakon dvije godine rada Dobrovoljnoga vatrogasnog društva održao osnivačku skupštinu.

Ovom prigodom poglavar HSU Željko Joskić rekao je kako zahvaljuje svima koji su prepoznali profesionalni rad HSU te bezrezervno pomogli u organizaciji osnivačke skupštine DVD-a Usora.

Uz mnogobrojne prijatelje i goste, kako iz BiH tako i iz Republike Hrvatske, formiran je DVD Usora.

Joskić je iskoristio prigodu i zahvalio načelniku općine Usora Iliji Nikiću te mnogobrojnim gospodarstvenicima iz Usore, kao i Tešnja, Miji Ćosiću, Muhamedu Đonlagiću i mnogim drugima koji su iznašli način da ovaj projekt zaživi. Skupštini je također nazočio i glavni tajnik DVD-a Zenica Adnan Čukle. Za zapovjednika dobrovoljne vatrogasne postrojbe jednoglasno je izabran Josip Erceg, a za tajnicu je izabrana Marina Adžaga. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?