Što donosi plan rada Vlade?

Uskoro će Federacija dobiti strategiju turizma i nadzora nad cestovnim prometom

14.01.2017.
u 09:00

Vlada FBiH usvojila je jučer na sjednici program rada za ovu godinu. Uz ostalo, u ovoj godini Vlada FBiH planira utvrditi te u Parlament uputiti oko 100 zakonskih i 110 podzakonskih akata. Planirano je i donošenje osam strateških dokumenata, među kojima su i strategija turizma, upravljanja dugom kao i strategija nadzora nad cestovnim prometom.

Što će Vlada raditi?

Ciljevi rada Vlade FBiH u ovoj godini ostaju kreirati što povoljnije poslovno okruženje, nastaviti s donošenjem reformskih zakona te jačanjem financijske stabilnosti, istaknuto je. Vlada FBiH prihvatila je i informaciju o potrebi koordinacije aktivnosti na poboljšanju indikatora konkurentnosti i poslovnog okruženja u Federaciji BiH koje imaju za cilj sustavnim pristupom osigurati izradu akcijskog plana na poboljšanju indikatora, prvenstveno u sklopu izvješća o lakoći poslovanja, izvješća o konkurentnosti te izvješća o konkurentnosti u JI Europi.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?