navigacija Vijesti
direktor najavio

Uprava GRAS-a najavljuje ostavke

Uprava GRAS-a najavljuje ostavke

Foto:

Generalni direktor GRAS-a Avdo Vatrić najavio je večeras mogućnost da će uprava tog poduzeća podnijeti ostavku u slučaju da bude izvršeno rješenje Ministarstva prometa SŽ o povlačenju vozila tog poduzeća s linija za Vogošću, Ilijaš, Lješevo i Kobiljaču.

- Počeli su nam skidati tablice s vozila i, po odluci resornog ministra, mi ne možemo voziti. U razdoblju prije rata u BiH, za područje općine Vogošća vozio je trolejbus, pošto te vrste prometa sada više nema netko je to pretvorio u autobusne linije i dodijelio ih drugom prijevozniku - kazao je na konferenciji za medije.      

Očekuje da ta odluka bude još jednom sagledana, te kaže da su zbog ljudi koji trebaju gradski prijevoz vozili danas i tako će i nastaviti „sve dok ne vidimo što će se događati“.

- Skupština, Nadzorni odbor i Uprava GRAS-a odlučna je da, ako se nastavi ovo djelovanje Ministarstva prometa SŽ protivno interesima javnog gradskog prometa u Sarajevu, ne podrži te odluke. U slučaju da budemo primorani, mi ćemo svi podnijeti kolektivne ostavke - kazao je.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

5 (1 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi