Čolak s Iliopoulosom

Unaprijediti suradnje BiH i Grke na gospodarskom, trgovinskom i kulturnom planu

Bariša Čolak
01.09.2016.
u 14:11

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Bariša Čolak primio je u nastupni posjet novoimenovanog veleposlanika Grčke u Bosni i Hercegovini Georgiosa Iliopoulosa.

Na sastanku se razgovaralo o euroatlanskom putu Bosne i Hercegovine, aktualnoj političkoj situaciji u zemlji, te mogućnosti i potrebi unaprjeđenja suradnje na gospodarskom, trgovinskom i posebno kulturnom planu.

Istaknuvši kako je Grčka veliki zagovornik europskog puta BiH, kao i čitave regije, veleposlanik Iliopoulos izrazio je nadu da će naša zemlja u budućnosti poduzeti konkretne korake kako bi ostvarila daljnji napredak na svom europskom putu.

Poželjevši dobrodošlicu veleposlaniku Iliopoulosu, zamjenik predsjedatelja Čolak zahvalio se na podršci koju Grčka pruža BiH, te izrazio uvjerenje kako će po završetku lokalnih izbora Bosna i Hercegovina krenuti brže ka euroatlanskom putu.

Na koncu sastanka, istaknuta je neophodnost inteziviranja svake vrste suradnje koja može doprinijeti zbližavanju i prosperitetu obje zemalje, priopćeno je iz Ureda zamjenika predsjedatelja Doma naroda PS BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?