TRAGEDIJA U LESKOVCU

Umirovljenik (67) se ugušio u septičkoj jami poljskoga zahoda

10.02.2016.
u 08:00

Umirovljeni Tomislav Pavlović (67) iz leskovačkog naselja Bobište ugušio se u septičkoj jami svog poljskog zahoda. Tijelo nesretnog starca izvukli su vatrogasci i radnici JP Vodovod koji su prethodno ispraznili jamu.

- Bila je to jeziva i potresna slika, scena od koje ne smijem oči sklopiti - kazao je Pavlovićev zet Goran Jovanović koji živi u istom kućanstvu. Do propadanja u septičku jamu došlo je, najvjerojatnije, kada se urušila nastrešnica iznad dijela šupe i zahoda i sa sobom povukla zidove od blokova, ali i starca koji je u tom trenutku obavljao nuždu. Tomislavovu odsutnost iz kuće primijetila je njegova supruga Dragica.

- Najprije smo ga tražili po susjedstvu i kod rođaka, a potom smo primijetili da se urušio krov iznad zahoda. Posumnjali smo na tragediju s obzirom na to da znamo kako samo on koristi taj zahod. Kada smo motkama iz sadržaja jame izvukli dio njegove odjeće, nije više bilo sumnje da je i njegovo tijelo u septičkoj jami. Brzo su u pomoć stigli susjedi, interventne službe i komunalci, ali bilo je kasno. I policajci, suci i liječnici, kao i djelatnici pogrebnog društva, svi su kazali kako ovakav slučaj ne pamte u svom radu. A čovjek je bio vitalan i zdrav kao dren - objašnjava Jovanović. Inače, mještani naselja Bobište su prije nekoliko godina dobili kanalizacijsku mrežu, ali Tomislav nije želio, iako su ukućani t tražili od njega, zatrpati septičku jamu jer je zahod iznad nje koristio dok je obavljao poslove u dvorištu. Bit će pokopan na dan kada je rođen njegov sin, invalid u kolicima, o kojem se najviše skrbio upravo nesretni Tomislav.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije