BANJA LUKA:

Ukrali automobil, pa ga zapalili

fa
Faktor.ba
24.01.2017.
u 12:00

Banjalučka policija uhitila je M. M. (25) i R. D. (21), zbog sumnje da su na području tog grada počinili više kaznenih djela, među kojima i krađu automobila, koji su kasnije zapalili.

Kako su priopćili iz Centra javne sigurnosti Banja Luka, M. M. i R. D. su zajedno i pojedinačno činili kaznena djela, a 6. siječnja ove godine ukrali su automobil jetta, koji su u banjalučkom naselju Kola kasnije zapalili.

– Zbog postojanja sumnje da su opisanim radnjama osumnjičeni počinili kaznena djela oduzimanje motornog vozila i oštećenje tuđe stvari, izvršena je kriminalistička obrada, tijekom koje su rasvjetljena navedena kaznena djela, te oduzeti predmeti koji će poslužiti kao dokaz u daljem vođenju kaznenog postupka – kažu u policiji.

Nakon završene kriminalističke obrade, M. M. i R. D. su, uz suglasnost okružnog tužitelja, pušteni na slobodu, prenosi Faktor. Protiv njih će u redovnoj proceduri biti dostavljen izvještaj za navedena kaznena djela.

Policija nastavlja istragu drugih kaznenih djela za koja se sumnjiče spomenute osobe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije