Zvornik zavijen u crno

Ujak i ujna malenog dječaka ubili su u kući

policija
25.08.2016.
u 08:00

Cijela BiH oplakuje sudbinu dvogodišnjaka iz Zvornika, kojeg su, po vlastitim priznanju, hladnokrvno ubili ujak Mijat Stankić (38) i njegova nevjenčana supruga Fata Durak (34). “Nezavisnima” je potvrđeno da su njih dvoje istražiteljima ispričali da su dječaku presudili u kući u kojoj su živjeli u mjestu Donja Kamenica, a potom su tijelo zakopali u Stankićevoj šumi.

Brutalno ubojstvo počinjeno je najvjerojatnije još prije nekoliko dana, a klupko je se počelo odmotavati kada je uznemireni otac 18. kolovoza policiji prijavio da ne zna gdje mu je sin!

“Ubijeni dječak imao je i brata koji je rođen lani. Majka ih je napustila i povjereni su ocu koji je jako vezan za njih, a koji radi u Zvorniku. Budući da je bio prezauzet poslom i nije se mogao brinuti o djeci, on ih je dao punici na čuvanje. S obzirom na to da je baka bolesna, djecu su čuvali Stankić i Durak”, priča izvor “Nezavisnih” upućen u detalje istrage. Otkrivanje monstruoznog zločina odvijalo se u etapama, pa je tako, još kada je otac prijavio nestanak, na površinu isplivalo mnogo nelogičnosti.

Dvojac osumnjičen za teško ubojstvo predan je u nadležnost Okružnom tužiteljstvu u Bijeljini. Čak ni najstariji mještani Donje Kamenice, kako kažu, ne pamte ovakvu okrutnost u režiji dvoje njihovih poznanika.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije