na putu Zaječar - Negotin

Uhićene dvije osobe zbog krijumčarenja migranata

krijumčarenje
03.05.2016.
u 11:27

 Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Zaječaru presjekli su krijumčarski kanal na putu Zaječar - Negotin i uhitili dvije osobe zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašteni prijelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Kako prenosi Tanjug, u priopćenju policije se navodi kako su se na putu Zaječar - Negotin vozači putničkog vozila "BMW" i teretnog vozila borskih registarskih oznaka oglušili o naređenje policije da stanu. Patrola ih je uspjela zaustaviti u okolnom selu i vozač putničkog vozila je odmah uhićen, dok je iz teretnog vozila izašlo više osoba koje su počele da bježe. Policijski službenici su ih uhvatili i utvrdili kako je riječ o 15 ilegalnih migranata.

Vozač teretnog vozila je uspio pobjeći, ali je intenzivnom akcijom policije ubrzo pronađen. Po ovlaštenju osnovnog javnog tužitelja, određena je mjera zadržavanja do 48 sati za P.I. (24) i M.I. (21) obojica iz Bora. Privremeno su oduzeti i putničko i teretno vozilo.

Osumnjičeni će uz krivično prijavu biti sprovedeni Osnovnom javnom tužiteljstvu u Zaječaru, navedeno je u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije