Nasilnici predani Tužiteljstvu

Uhićena trojka koja je zarobila maloljetnicu

privedeni02_nnn_bih_26082015
27.08.2015.
u 06:30

Saznaje se da je u cijeli slučaj umiješana i Aldijana Bajraktarević koja je uhićena prije desetak dana zbog istih kaznenih djela

Anel Kaljanac, Rusmir Osmanović i Medin Koso predani su jučer u nadležnost Županijskog tužiteljstva u Sarajevu zbog sumnje da su počinili kaznena djela protupravnog lišavanja slobode te nanošenja lakših tjelesnih ozljeda nad maloljetnicom.

Oni su, kako se moglo saznati u sarajevskoj policiji, zarobili maloljetnu V. I. te je tukli nanijevši joj na taj način lakše tjelesne ozljede. Sve se dogodilo u noći s 10. na 11. kolovoza u stanu na području općine Ilidža. Saznaje se da je u cijeli slučaj umiješana i Aldijana Bajraktarević koja je uhićena prije desetak dana zbog istih kaznenih djela.

Tada je Aldijani i određen pritvor zbog sumnje da će utjecati na svjedoke, odnosno na Kosu, Osmanovića i Kaljanca za kojima se zbog navedenih djela tada i tragalo.

Nije joj dala vani

Navodno, društvo je bilo na zabavi kada je došlo do incidenta u kojem je Aldijana, kako je sama priznala, izudarala, odnosno ugrizla i jednom udarila maloljetnicu. Navodno, kako se Aldijana branila u svojim izjavama policiji, maloljetna V. I. je provocirala, pozivala je da se skida i pleše gola. Ova joj je uzvratila ugrizom i udarcem.

No, u policijskim zapisnicima stoji i da je Aldijana bila ta koja nije dopuštala da maloljetnica iziđe iz stana u kojem se zabava događala. Sve je potom prijavljeno policiji, a uslijedila je i akcija u kojoj je uhićena Bajraktarević. Omar Mehmedbašić, odvjetnik osumnjičenih Kose i Bajraktarević, kazao je za sarajevski portal Klix.ba kako njegovi branjenici negiraju povezanost s incidentom.

Osumnjičeni negiraju djela

- Oni će biti saslušani u Tužiteljstvu i negiraju da su nanijeli bilo kakve ozljede maloljetnici, kao i da su je zadržavali protiv njene volje, kazao je Mehmedbašić. Inače, Aldijana Bajraktarević je dovođena u vezu s ubojstvom Sedina Kreme koje se dogodilo u Trnovu početkom ove godine. Naime, ona je bila u društvu s Almirom Kosom kada je ubo Kremu nožem u nogu. Kremo je iskrvario na smrt, a ona je dan kasnije uhićena s Kosom na području Sarajeva. (brs)

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije