beograd

Uhićen muškarac koji je prijetio obitelji Aleksandra Vučića

vucic
06.12.2016.
u 19:44

Srbijanska policija je uhitila osumnjičenog za prijetnje članovima obitelji premijera Srbije Aleksandra Vučića, upućene putem društvene mreže Facebook.
Pripadnici MUP-a Srbije, u koordinaciji s Tužiteljstvom za visokotehnološki kriminal, uhitili su osobu čiji su inicijali M.R. (28), javlja Srna. 

On je osumnjičen da je na Facebook u vidu komentara na stranici jednih dnevnih novina uputio prijetnje članovima obitelji srbijanskog premijera Vučića, priopćeno je iz MUP-a Srbije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužiteljstvu.

Prilikom pretresa, obavljenog po naredbi Višeg suda u Beogradu, policija je kod osumnjičenog pronašla mobilni telefon preko kojeg je M.R. pristupao društvenoj mreži Facebook pod pseudonimom "Dete Partizana" i preko tog profila uputio prijetnju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije