Granična policija BiH

Uhićen jedan državljanin Hrvatske te dva državljana BiH

uhicenje
25.10.2016.
u 12:42

Službenici Postrojbe granične policije Doljani danas su uhitili državljanina Republike Hrvatske M. Š. (1962.) jer je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske raspisalo tjeralicu zbog kaznenog djela „poslovna prijevara“.

Osoba je kontrolirana prilikom ulaska u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Orahovlje. M. Š. je predan službenicima Policijske stanice Ljubinje MUP-a RS, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Službenici Postrojbe granične policije na zračnoj luci u Sarajevu jučer su na letu za Zagreb uhitili H. M. (1987.), državljanina BiH. Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela „nasilničko ponašanje“. Osoba je predana službenicima Sudbene policije sudova u Sarajevskoj županiji.

Istoga dana na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača prilikom izlaska iz BiH uhićena je bh. državljanka M. H. (1983.) jer je utvrđeno da je potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela „krađa“. Službenici PGP Bijeljina M. H. će predati službenicima Sudbene policije Tuzla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije