Bjeljina

Uhićen dvojac što je bacio bombu u kladionicu

18.05.2016.
u 08:00

Tridesetogodišnji V. S. i dvadesetčetverogodišnji V. K, obojica iz Bijeljine, uhićeni su nakon što su u sportsku kladionicu u bijeljinskoj Ulici Stefana Dečanskog bacili eksplozivnu napravu, točnije bombu, potvrđeno je iz bijeljinske policije, a prenose “Nezavisne”.

Neslužbeno smo uspjeli doznati kako je riječ o Vujadinu Stojanoviću i Vladanu Kakući, kod kojih su policijski službenici pronašli rukavice, ‘fantomke’ i ostala sredstva koja su koristili tijekom napada na sportsku kladionicu, tijekom kojeg, na svu sreću, ozlijeđenih osoba nije bilo.

Ovaj napad je lokalnoj Policijskoj postaji u Bijeljini prijavljen u noći s ponedjeljka na utorak, u ranim jutarnjim satima (oko tri sata ujutro), a policija je ubrzo pronašla napadače. - Eksplozivna naprava bačena je na način što su dvije maskirane osobe prvo razbile staklo na ulaznim vratima sportske kladionice, a potom u nju ubacile eksplozivnu napravu, priopćeno je iz Centra javne sigurnosti (CJS) Bijeljina. Uslijed jačine eksplozije na objektu je nastala veća materijalna šteta, koja je zabilježena i na susjednim objektima.

- Brzom i učinkovitom akcijom policijskih službenika odmah je lišen slobode jedan od izvršitelja, dok je nakon nekoliko sati uhićen i drugi izvršitelj. U tijeku je kriminalistička obrada nad uhićenim osobama. Istraga je u tijeku, navedeno je u policijskom priopćenju.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije