sarajevo

Uhićen bračni par osumnjičen za ubojstvo Dženana Memića?

Memić
01.06.2016.
u 13:45

Pripadnici sarajevske policije uhitili su danas bračni par koji se tereti za nanošenje smrtonosnih ozljeda Dženanu Memiću iz ilidžanskog naselja Sokolović-Kolonija, javlja Avaz.

Iz ovog medija javljaju kako su uhićeni muškarac i žena i trenutno se nalaze na ispitivanju u prostorijama MUP-a Županije Sarajevo.

Navodno su istražiteljima priznali da su kombijem, u kojem je bilo i djece, u Velikoj aleji udarili Memića i njegovu djevojku Alisu Mutap, te da su odmah pobjegli s lica mjesta. Negirali su da je došlo do tuče, te da su tupim predmetom udarili Dženana u glavu i tako ga ubili.

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je Irfana Nefića, glasnogovornika MUP-a Županije Sarajevo, koji nam je kazao "ne mogu to komentirati". Zvali smo i Operativni centar sarajevske policije, no tamo su nam rekli da pozovemo Tužiteljstvo Županije Sarajevo. U Tužiteljstvu su nam kratko kazali kako zasad nemaju komentar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije