navigacija Crna kronika
GP BiH

Uhićen bh. državljanin, oduzeta kožna galanterija

Uhićen bh. državljanin, oduzeta kožna galanterija

Foto:

Službenici Postrojbe granične policije Gradiška u nedjelju su uhitili A. S. (1990.), državljanina Bosne i Hercegovine, nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuju Osnovni sud u Doboju zbog kaznenog djela „teška krađa“, a Općinski sud u Gračanici zbog kaznenog djela „neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“.

Osoba je kontrolirana na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška prilikom ulaska u BiH. A. S. je predan službenicima Sudske policije Gradiška, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Dan ranije. na području Tjentišta službenici Postrojbe za potporu i kontrolu Terenskog ureda Istok Višegrad Granične policije BiH su spriječili nezakonit promet kožne galanterije bez potrebne dokumentacije. Otkrivena je prilikom granične kontrole vozila marke „passat“, bh. registarskih oznaka, kojim je upravljao I. L. (1949.), državljanin BiH.

Prema naredbi suca Osnovnog suda u Foči, roba je privremeno oduzeta i bit će predana Republičkoj tržišnoj inspekciji na daljnje postupanje, stoji u priopćenju.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi