Mostar

Udruga 'Žena BiH' dijeljenjem promo-materijala obilježila Dan ljudskih prava

11.12.2015.
u 07:00

Organiziranjem akcija i podjelom promomaterijala jučer su Međunarodni dan ljudskih prava obilježile i partnerske organizacije

U povodu Međunarodnog dana ljudskih prava i u okviru kampanje "Šesnaest dana aktivizma protiv rodno zasnovanog nasilja", Udruga "Žena BiH" Mostar u suradnji s Udrugom "Medica" Zenica jučer je u Mostaru građanima ovoga grada dijelila promotivni materijal, privjeske, balone i majice u sklopu projekta "Osiguranje pristupa pravdi za svjedoke/žrtvu kroz jačanje postojećih i uspostavljanje novih mreža potpore svjedocima u Bosni i Hercegovini". - Uličnim akcijama i raspravama želimo dati svoj doprinos u jačanju svijesti kod građana o nasilju i drugim kršenjima ljudskih prava kako bismo podigli stupanj poštivanja ljudskih prava, kazala je jučer u izjavi za medije članica Udruge "Žena BiH" Amra Selimić.

Organiziranjem uličnih akcija i podjelom promotivnih materijala jučer su Međunarodni dan ljudskih prava, u suradnji s Udrugom "Medica", obilježile i partnerske organizacije i institucije: Centar za socijalni rad Novi Travnik, Žene s Une - Bihać, Udruženje logoraša Unsko-sanske županije i Udruženje logoraša Bosansko-podrinjske županije i institucionalne mreže za potporu preživjelima i preživjelim svjedocima u predmetima ratnih zločina, seksualnog nasilja i drugih kaznenih djela na području Zeničko-dobojske, Srednjobosanske, Unsko-sanske i Bosansko-podrinjske županije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?